Her kan du læse informationer om vores investeringsprodukt, hvor du for en beskeden månedlig eller årlig betaling modtager vores nyhedsbrev indeholdende aktuelle analyser af relevante ETFs og aktier.

De anvendte investeringsmodeller har igennem 18 måneder rigeligt bevist deres værd i vores egen investeringsportefølje med flotte afkast til følge. Vi har back-testet samtlige modeller 10 år tilbage, samt bekræftet at vores resultater ved live-handel til fulde stemmer overens med statistikkerne.

Efter de seneste kurser i ETF rotation rundt omkring i Danmark er modellerne gradvist blevet offentliggjort i nyhedsbreve, så alle har kunnet følge resultaterne løbende og danne sig et indtryk af værdien i analyserne.

Bemærk, at vores nyhedsbreve ikke skal betragtes som en komplet signalservice, som du blindt bør følge uden omtanke. Det er en inspiration til, hvordan du kan overveje at placere dine penge i ETFs for at få et optimalt afkast.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

Grundideen bag vores rotationsmodeller

Den helt basale ide i vores rotationsmodeller er en gammelkendt hemmelighed. Vi investerer i bund og grund i værdipapirer, der er steget mest den seneste tid med den mindste risiko.

Når vi afholder vores kurser om ETF-investering rundt omkring i Danmark, så viser vi dokumentation fra de sidste 200 års aktiemarkeder. Konklusionen er ikke til at tage fejl af.

Over tid er en god forretning at købe op i de markeder og sektorer, der generelt klarer sig godt.

Disse økonomiske modeller har vi taget et skridt videre og har lagt en del ekstra filtre ind. Men grundideen er ellers den samme.

Modellerne giver selvfølgelig ingen garanti imod tab. Så det er ikke sikkert, at der er plus på kontoen hver eneste måned. Men der ligger 200 års grundig statistik som baggrund for vores metoder, hvilket er betryggende i de daglige placeringer af midlerne.

En anden væsentlig faktor ved disse modeller er, at de kun roterer mellem papirerne én gang om måneden. Modtagerne af vores nyhedsbrev modtager en mail lige omkring den første i hver kalendermåned (afhængig af weekender m.m.), hvori vi konkret beskriver, hvordan vi har tænkt os selv at handle med vores midler den næste måned. 

De fleste af modellerne arbejder primært med amerikanske ETFs og aktier. Disse kan sagtens handels ved danske brokere som eksempelvis SaxoBank og DeGiro m.fl., men man skal være opmærksomme på de forskellige skatteregler, der er på området.

Hvad vil vi anbefale af minimumskapital?

Der er som sådan ikke nogen minimumskapital for at være med på nyhedsbrevet, andet end hvad din egen broker kræver, Men da vi kræver en smule betaling for vores arbejde med nyhedsbrevene, så vil det selvfølgelig være mest fornuftigt med en vis arbejdskapital, da udgiften til nyhedsbrevet jo skal medregnes i dine årlige udgifter til at drive dine egne investeringer for. Normalt ville vi selv foretrække minimum 50-100.000 kr. på kontoen, men det skal du helt selv vurdere.

Hvad koster det at modtage informationerne fra os?

Vil tilbyder to prismodeller:

  • Månedligt abonnement til kr. 599,- per måned.
  • Forudbetalt årsabonnement i 12 måneder for kr. 4.999,- årligt (svarende til kr. 417,- per måned og en årlig besparelse på kr. 2.189).

Dit abonnement løber, indtil du selv afmelder det hos os.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet her

For oplysninger om betaling kontakt os på hh@henroy.ch. Informationerne er fortrolige, personlige og må ikke deles med andre eller på anden måde gives til tredjemand.

Hvordan ved jeg, om jeres service er noget for mig?

Vi ligger løbende tidligere nyhedsbreve her på siden, så du kan læse den forældende information fra ende til anden og følge vores resultater.

Du kan se nyhedsbrevet for maj og juni her.

ETF-nyhedsbrev-maj2017
ETF-nyhedsbrev-juni2017

Spørgsmål?

Kontakt os på e-mailadressen hh@henroy.ch for yderligere spørgsmål.